Bir şişe şampanyaya servet

Bodrum'da kazığa 7/24 devam! Yalıkavak'taki Billionaire'de seksi bir modelin getirdiği şampanyayı içmek tam 8 bin lira. Bu eğlenceye her gece yaklaşık 10 kişi imza atıyor.

Ağırladığı ünlüler kadar fahiş fiyatlarıyla da gündemde olan Bodrum'da kazık, gece gündüz sürüyor. Bir tabak mantının 95, bir lahmacun ile ayranın 64 liraya satıldığı Türkbükü'nden sonra Yalıkavak da; eğlence için biçtiği fiyatlarıyla dudak uçuklatıyor. Nargileyi bin liraya ikram eden Yalıkavak'taki Billionaire; şimdi de şampanya ikramıyla olay yarattı.

İSTANBUL' DAN 4 KAT PAHALI

Billonaire adlı mekanda; Dom Perignon marka şampanya içmek isteyenlere servis omuzlar üzerinde taşınan seksi bir model tarafından yapılıyor. Tahterevalli üzerindeki modelin ateşler eşliğinde getirdiği şampanyayı içmek; tam 8 bin liraya mal oluyor. Birçokları bu eğlence anlayışını 'görgüsüzlük' olarak tanımlasa da; Billionaire'de bu şekilde şampanya içenlerin sayısı bir gecede ortalama 10 kişiyi buluyor! Aynı şampanya İstanbul'un en popüler mekanlarında bile ortalama 2 bin liraya ikram ediliyor.