Yeni dizi Osmanlı Tokatı

Muhteşem Yüzyıl a osmanlı tokatı gibi rakip geliyor.Ne zaman başlayacak,oyuncuları kim?

Kanuni Sultan Süleyman nisan ayından itibaren Fatih Sultan Mehmet’le ekranda rakip olacak!

Osmanlı Tokadı, Muhteşem Yüzyıl’a rakip oluyor. TRT1′in merakla beklenen yeni dizisi Osmanlı Tokadı’nın çekimleri başladı. Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fetih sahnesine 700 bin TL harcandı.
HT Magazin’den Mustafa Büyüksipahi’nin haberine göre, İsmail Hacıoğlu’nun Fatih’i, Vildan Atasever’in İstanbul adlı bir kadını, Mazhar Alanson’un ise Fatih’in hocası Akşemseddin’i canlandırdığı dizinin ilk bölümünün en can alıcı sahnesi olan İstanbul’un fethi için tam bir ay ön hazırlık yapıldı.
Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fetih sahnesine 700 bin TL harcandı.
Sahne için 700 bin lira harcanarak 4 gözetleme kulesi, 5 top ve 5 karakol inşa edildi. İsmail Hacıoğlu’nun sahneleri için bir hafta prova yapılırken, bu sahnede 150 atlı asker de rol aldı. İstanbul’un fethi sahnesinin çekimleri bir haftadan fazla sürdü.
KARI-KOCA AYNI DİZİDE
Hacıoğlu ile eşi Vildan Atasever’i ilk kez aynı projede buluşturan dizide Alper Kul ile Uğur Çavuşoğlu Bizans surlarına bayrağı ilk dikecek kişi olmayı hayal eden iki yeniçeriyi canlandırıyor.
Osmanlı Tokadı’nda Fatih Sultan Mehmet’i canlandıran İsmail Hacıoğlu, İstanbul’u canlandıran eşi Vildan Atasever’le aynı dizide rol almanın ve karşılıklı oynamanın hoş bir duygu olduğunu söyledi.